Táj és természetTörténelemÉpített környezetHagyományok, kultúraKözösség


Tisztelt Méhkeréki Lakosok!

Először engedjék meg nekem, hogy megköszönjem bizalmukat és támogatásukat, melynek köszönhetően ma Méhkerék Község Polgármesterként szolgálhatom Önöket. A következő évek alatt minden erőfeszítésemmel azon leszek, hogy bizalmukat meghálálva a közösség érdekeit tudjam szolgálni. A 2010. évi helyhatósági választásokat követően megalakult képviselő-testülettel és a polgármesterrel szemben felállított elvárások nagyon magasak. Hiszem, hogy ezeknek az elvárásoknak eleget fogunk tenni és munkánk eredményeként jelentős változásokat tudunk elérni. Minden döntésünket egyetlen szempont fogja irányítani: a közösség érdeke és település fejlődése.

Munkánk során kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani arra, hogy a lakosság mindenről értesüljön, rendszeres napi kapcsolatot alakítsunk ki az internet nyújtotta lehetőségek kihasználásával. Ezen az oldalon rendszeresen nyomon követhetik a Képviselő-testület munkáját, olvashatják az ülésekről készített jegyzőkönyveket. Rendszeresen tájékoztatjuk Önöket az Önkormányzat által megvalósított pályázatokról és közzétesszük mindazon pályázati felhívásokat is, melyek a lakosság széles körét érintik. Mindezeken túlmenően elérhetik a Polgármesteri Hivatalban használandó formanyomtatványokat is.

 

Tát Margit
polgármester

 

Az oldal feltöltés alatt! Megértésüket, és türelmüket köszönjük!2012.01.07 12:50-től a látogatók száma: 100144Keresés az oldalon: